Verkkokaupat

Verkkokaupan perustaminen on helppoa – tilaa verkkokauppa yrityksellesi meiltä

Verkkokauppa eli internetissä sijaitseva kauppa mahdollistaa tuotteidesi kauppaamisen sähköisesti tietoverkon kautta. Internetissä sijaitsevat kaupat ja tiedot ovat yleensä www-sivuilla – tämä tarkoittaa puolestaan sitä, että verkkokaupan ylläpitäjällä on oltava oma domain eli verkkotunnus, kotisivutilaa verkkokaupan sijoittamista varten ja mahdollisesti myös SSL-suojaus, joka mahdollistaa yhteyden salaamisen www-selainohjelman ja www-palvelimen välillä. Näin ulkopuolinen tarkkailija ei pysty näkemään luottamuksellisia tietoja, joita ostotapahtuman yhteydessä liikkuu. Kun perustetaan verkkokauppa yritykselle, on tietysti ensisijaisen tärkeää, että asiakaskunnan tiedot pysyvät salassa ulkopuolisilta.

Avullamme verkkokaupan perustaminen on vaivatonta, sillä me käytämme toteuttamissamme verkkokaupoissa avoimeen lähdekoodiin perustuvia verkkokauppasovelluksia. Kun valitaan avoimen lähdekoodin verkkokaupparatkaisu, ei asiakas joudu sitoutumaan yhteen toimittajaan, ja samalla on myös mahdollista varmistaa ratkaisun jatkuva kehittyminen ja pitkäikäisyys. Kun me luomme verkkokaupan yritykselle, käytämme ratkaisuna Pretashop-järjestelmää. Se on joustava ja ohjaava ratkaisu, joka sisältää yksinkertaiset keinot verkkokaupan käyttökokemuksen, toiminnollisuuden ja sisällön hallintaan. Hallintaliittymä ohjaa käyttäjäänsä ja sisältää välineet myytävien tuotteiden kaupallistamiseen ja löydettävyyteen sekä tehokkaaseen hakukoneoptimoinnin toteuttamiseen. Käytännössä verkkokaupan perustaminen ja ylläpitäminen on siis helpompaa kuin arvaatkaan.

Synodi tarjoaa verkkokauppaan liittyvää palvelua avaimet käteen -periaatteella. Suunnittelemme verkkokaupan yritykselle yrittäjän toiveiden pohjalta, luomme mieleisesi ulkoasun, lisäämme järjestelmään haluamasi määrän tuotteita valmiiksi ja luovutamme sinulle selkeät käyttöohjeet, joiden avulla voit jatkossa ylläpitää verkkokauppaa itse ja lisätä uusia myyntiartikkeleita milloin tahansa haluat. Me myös hankimme puolestasi verkkotunnuksen ja asennamme sen palvelimelle. Helppoa ja vaivatonta, vai mitä?

Ota yhteyttä ja kysy lisää verkkokaupan perustamisesta.

Yhteydenotot

Synodi
Kuurnankatu 6
80100 Joensuu
info@synodi.fi
0400 - 455 400

Seuraa meitä

facebook-variation twitter-variation linkedin-variation gplus-variation2 rss-variation

Liity sähköpostilistalle