Meiltä saat edulliset kotisivut yritykselle, niin pienelle yhdenmiehen firmalle kuin suurelle konsernillekin. Käytämme verkkosivujen luomisessa julkaisujärjestelmiä, jotka mahdollistavat sivujen päivityksen myöhemmin helposti ja vaivattomasti myös asiakkaan itsensä toimesta – esimerkiksi HTML-koodausta ei tarvitse osata ollenkaan. Nyrkkisääntönä on, että jos osaa käyttää sähköpostia, osaa käyttää myös julkaisujärjestelmiä, niin helppoa ja yksinkertaista se on. Järjestelmien graafinen ja selkeä käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppo omaksua: tiedät mihin kirjoittaa tekstiä, miten muotoilla sitä ja miten liittää kuvia ja muita materiaaleja käden käänteessä.
Synodi luottaa avoimen koodin ratkaisuihin, kuten mm.:

Nämä asennetaan www-palvelimelle, jonka jälkeen sivujen ylläpito tapahtuu salasanasuojatun käyttöliittymän avulla suoraan omassa nettiselaimessa. Käyttöliittymissä on lomakkeita, hieman kuin tekstinkäsittelyohjelmissa, joiden avulla tekstinsyöttö on todella yksinkertaista – lisäksi tekstiä voi muokata samalla tyylillä kuin tekstinkäsittelyohjelmissakin. Lihavoinnit, kursivoinnit, otsikot ynnä muut saat käyttöösi nappia painamalla. Kun teksti on valmista, paina vain ”Julkaise” -painiketta ja ohjelma hoitaa loput. Tästä helpommaksi kotisivujen päivittäminen ei juuri enää muutu.
Saat meiltä myös verkkokaupat, kampanjasivut, extranet-toteutukset ynnä muut ratkaisut. Ota siis yhteyttä ja kerro omista tarpeistasi, niin räätälöimme sinua parhaiten palvelevan kokonaisuuden juuri omaan käyttöösi sopivan julkaisujärjestelmän kera.