Kampanjasivut

Mikä on kampanjasivu?

Kampanjasivusto on määräaikaiseen käyttöön suunnattu sivusto, jolla suunnataan huomio ajankohtaiseen ilmiöön tai tuotteeseen. Tuotteiden tai palveluiden myymisen ja mainostamisen lisäksi kampanjasivulla voit esimerkiksi kerätä jäseniä, seuraajia, lahjoittajia tai muuten vain vaikuttaa ihmisiin. Suunnittelemme ja toteutamme palvelun joko nykyiseen sivustoosi tai Synodilta tilattavaan osoitteeseen, jolloin huolehdimme sivujen ylläpidosta ja tuesta. Näkyvyyden vuoksi on usein hyödyllistä luoda kampanjasivuista oma erillinen kokonaisuutensa.

Laskeutumissivu eli landing page

Laskeutumissivu, jota usein kutsutaan myös englanninkielisellä termillä landing page tai yksinkertaisesti ländäri, on läheistä sukua kampanjasivulle. Periaatteessa laskeutumissivustoksi voi kutsua mitä tahansa netistä löytyvää sivua, jolle asiakas löytää tiensä vaikkapa hakukoneiden tulossivulta, mutta käytännössä ländäri on kampanjasivun tapaan erillinen sivusto, joka on keskittynyt kertomaan vain yhdestä tuotteesta tai palvelusta. Laskeutumissivun tarkoituksena on varmistaa, että sivuja silmäilevä potentiaalinen asiakas saadaan tekemään haluttu toimenpide, kuten tuotteen osto, yhteydenottopyynnön tekeminen tai vaikkapa mainosmateriaalisi lataaminen omalle koneelle.

Kampanjasivuston ja laskeutumissivuston edut - Mihin tarkoitukseen ne sopivat?

Olipa kyse kunnallisesta pyöräilyviikosta tai uuden virvoitusjuoman markkinoinnista, kampanjasi tarvitsee näkyvyyttä verkossa. Kampanjasivusto on tarkoitettu uuden ilmiön luomiseen tavalla, jossa pääpaino on kuvissa, mainosviesteissä ja innostavissa vetoomuksissa. Yleisötapahtumaa koskevan sivun sisältöä ei yleensä päivitetä aktiivisesti, vaan se rakentuu pysyvän ydinviestin varaan. Sivusto poistetaan määräajan kuluttua tapahtuman päättymisestä. Tästä poikkeavat pitkäkestoiset tai toistuvat kampanjat, joissa yleisöä kannustetaan seuraamaan verkossa ilmiön suosion tai eri vaiheiden etenemistä. Tarjoamme sivustollesi palvelintilan ennalta sovituksi ajaksi.

Laskeutumissivulla tehoa markkinointiin

Kampanja- ja laskeutumissivut luodaan monesti erillisiksi yrityksesi tai organisaatiosi varsinaisista kotisivuista. Tämän ansiosta uutta sivustoa voidaan räätälöidä sisällöllisesti ja visuaalisesti niin, että se tukee parhaalla mahdollisella tavalla palvelusi tai tuotteesi esittelyä. Tällä tekniikalla on mahdollista kiinnittää potentiaalisen asiakkaasi huomio aivan eri tavalla kuin tavallisella kotisivulla. Tehokas visuaalinen toteutus ja kuvallinen kerronta yhdistettynä vain yhden myynti- tai palveluartikkelin esittelyyn herättää paljon useammin mielenkiinnon kohteeseen. Laskeutumissivuston rakenteen ansiosta asiakkaan on myös äärimmäisen helppo tehdä ostos tai yhteydenotto sinuun.

Synodi-asiakkaan etu

Kun haluat keskittyä kampanjan live-toteutukseen, jätä verkkonäkyvyys meidän huoleksemme. Luomme kampanjan luonteeseen sopivan ulkoasun tai sovitamme valmiin kuvallisen teemasi verkkoon. Räätälöimme sivuston tarpeesi mukaan: jos tahdot kirjoittaa itse sisältöä, rakennamme artikkeliosiot, verkkopäivyrit tai uutisosiot. Jos tahdot osallistaa yleisösi, sisällytämme vieraskirjat, palautelomakkeet ja RSS-syötteet. Autamme sinua luomaan verkkoyhteisön kampanjasi ympärille. Teemme yleisölle helpoksi saada tietoa, tukea kampanjaa ja liittyä osaksi kannattajakuntaa.

Kampanjasivun ja laskeutumissivun tekniset tiedot

Valitsemme julkaisujärjestelmän sivuston laajuuden ja tarvittavien ominaisuuksien mukaan. Voit myös esittää toiveesi käytettävästä julkaisualustasta. Kauttamme hallinnoiduille kampanjasivuille tarjoamme tavallisesti 5 GB levytilaa ja 5 sähköpostiosoitetta. Kauttamme voit myös rekisteröidä oman www-osoitteen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kampanjasivun tai laskeutumissivun hankkiminen on erinomainen tapa toteuttaa nykyaikaista ja tehokasta internet-markkinointia.Ota yhteyttä ja kerro lisää siitä, minkälaista tapahtumaa olet järjestämässä tai minkä tyyppistä tuotetta tai palvelua haluaisit esitellä. Meiltä saat avaimet käteen -periaatteella tehdyn toteutuksen, joka tuo varmasti lisä-arvoa kampanjallesi.

Viimeiset Uutiset

Yhteydenotot

Synodi
Kuurnankatu 6
80100 Joensuu
info@synodi.fi
0400 - 455 400

Seuraa meitä

facebook-variation twitter-variation linkedin-variation gplus-variation2 rss-variation

Liity sähköpostilistalle