WordPress -julkaisujärjestelmä

wordpress kotisivut yritykselleAlun perin blogialustaksi suunniteltu WordPress on laajennusten myötä kasvanut maailman suosituimmaksi julkaisualustaksi. Se mahdollistaa monipuolisen tiedostonhallinnan ja käyttöoikeuksien jakamisen eri ryhmille. Lisäosien avulla voidaan rakentaa myös laajoja palvelukokonaisuuksia. WordPressillä ylläpidät helposti blogeja ja kevyitä yrityssivustoja. Sillä onnistuu myös useiden erillisten blogien ylläpito samalla asennuksella.

Erinomainen julkaisujärjestelmä sisällönjulkaisuun

WordPress onkin juuri näiden syiden ansiosta erittäin suosittu etenkin sisällönjulkaisijoiden, kuten verkkolehtien ja muiden verkkomedia-alan toimijoiden keskuudessa. Tekstien luonti, editointi ja julkaisu on tehty äärimmäisen yksinkertaiseksi, joten julkaisualustan käyttöön ei käytännössä tarvita koulutusta lainkaan. Lisäksi eri käyttäjille ja käyttäjäryhmille voi määrittää eritasoisia oikeuksia, joten esimerkiksi julkaisu- ja editointioikeudet voi suoda vain ennalta määritellylle osalle käyttäjistä.

WordPress soveltuu mm. seuraaville toimialoille:

  • • Verkkolehdet ja erilaiset verkkojulkaisut
  • • PK-yritykset
  • • Blogit ja henkilökohtaiset kotisivut
  • • Alat, joilla hakukonelöydettävyys on tärkeää
  • Helppokäyttöinen, mutta silti monipuolinen

 

Kuten sanottua, WordPressin käyttö on tehty loppukäyttäjän kannalta mahdollisimman helpoksi ja virtaviivaiseksi. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Wordpress mahdollistaisi myös näyttävien ja monimutkaisempien verkkosivustojen luonnin. Siihen on saatavilla myös lukemattomia erilaisia laajennuksia, joilla alustan toimivuutta voi monipuolistaa. Julkaisujärjestelmää käytetään jopa 17 %:lla internetissä olevista kotisivuista, joten se on ylivoimaisesti maailman suosituin verkkoalusta. Se on myös suunniteltu hyvin hakukoneystävälliseksi alustaksi, mikä tekee siitä varteenotettavan vaihtoehdon kaikenlaisille yrityksille.

Julkaisujärjestelmä, jota voi hallita myös mobiililaitteilla

WordPress on järjestelmän ylläpitäjälle helppokäyttöisin valinta. Se on ratkaisukeskeinen alusta, jolla on laaja asiakastuki. Nykyään sitä voidaan personoida ja muokata lähes mihin tahansa käyttöön. Järjestelmästä on oma hallintasovellus myös älypuhelimille, kuten Android -puhelimille, iPhonelle sekä Windows Phonelle. Koska WordPressin käyttö ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan, soveltuu se erinomaisesti välittömään ja nopeaan tiedonvälitykseen ja julkaisutoimintaan.

Kysy lisää Wordpressistä - me vastaamme mielellämme!

Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat kuulla lisää WordPressistä ja pyydä tarjous verkkosivusto-projektistasi. Kerromme mielellämme lisää julkaisualustan ominaisuuksista ja soveltuvuudesta käyttöösi. Hallitsemme WordPressin ohella erinomaisesti Joomla- ja Drupal! -julkaisualustat, jotka ovat myös avoimen lähdekoodin alustoja. Tämän ansioista pystymme toimittamaan sinulle toimialasta ja verkkosivuston käyttötarkoituksesta riippumatta aina parhaan ja tarkoituksenmukaisimman ratkaisun.

Yhteydenotot

Synodi
Kuurnankatu 6
80100 Joensuu
info@synodi.fi
0400 - 455 400

Tietosuojaseloste

Seuraa meitä

facebook-variation twitter-variation linkedin-variation gplus-variation2 rss-variation