Drupal -julkaisujärjestelmä

logo-drupal Drupal on yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmistä. Drupalin etuna muihin vastaaviin järjestelmiin verrattuna on sen tehokkuus ja rajaton muokattavuus. Drupalin toimintaperiaatteen keskiössä on sen erinomainen laajennettavuus ilmaisten moduulien avulla, joita on tällä hetkellä jaossa jo yli 16 000. Niiden avulla Drupal on muokattavissa helposti esim. www-kauppapaikaksi, kuvagalleriaksi sekä projektinhallintaa varten. Drupalin etuna on myös integroitavuus, sillä se voidaan yhdistää vaikkapa osaksi yrityksen varastonhallintajärjestelmää. Tarvitsetpa wiki-sivuja, keskustelupalstaa tai sosiaalisen median palvelua, kaiken tämän saat käyttöösi Drupalin kautta.

Monipuolinen julkaisujärjestelmä eri tarpeisiin

Drupal on siis erittäin monipuolinen julkaisujärjestelmä, jonka valttina on sen muokattavuus: moduulit mahdollistavat esimeriksi verkkosivuston laajennettavuuden vastamaan yrityksen laajentunutta toimintaa vaikkapa kotisivuihin yhdistetyn verkkokauppaominaisuuden muodossa. Drupal sopiikin erinomaisesti mm.

  • • laajojen verkkosivustojen pohjaksi
  • • verkkoturvallisuutta arvostaville yrityksille ja organisaatioille
  • • intranetin ja extranetin alustaksi
  • • verkkokauppoihin
  • • keskustelufoorumeille ja verkkoyhteisöille

 

Julkaisualusta, joka sopii myös intranet -käyttöön

Drupalia käytetään paljon paitsi julkisten www-sivustoiden, myös intranetien alustana. Se onkin itse asiassa eräänlainen sovelluskehitysalusta. Drupal mahdollistaa skaalautuvan, mutta kustannustehokkaan verkkosivusto-projektin toteuttamisen. Sisällönhallintajärjestelmänä se luotiin palvelemaan tietotekniikan taitajia, ja uusinkin versio vaatii järjestelmän ylläpitäjältä hieman perehtymistä ennen käyttöä. Sen kehittyneet ominaisuudet kuitenkin mahdollistavat hyvin tehokkaan ja käyttäjäystävällisen verkkopalvelun toteuttamisen.

Turvallinen julkaisujärjestelmä, jota käyttävät myös valtiolliset toimijat

Drupalia voidaan pitää ehkäpä yhtenä markkinoiden turvallisimmista julkaisujärjestelmistä. Esimerkkeinä Drupalin käyttäjistä voidaan mainita mm. USA:n Valkoinen talo ja Sitra, tahot, joille tietoturva on yksi tärkeimmistä valintakriteereistä. Tästä syystä Drupal onkin erittäin varteenotettava vaihtoehto niille yrityksille ja organisaatioille, jotka käsittelevät paljon arkaluontoista tai salassa pidettävää materiaalia.

Kerro meille lisää verkkosivuprojektistasi!

Ota yhteyttä ja kerro meille lisää siitä, minkälaista verkkosivustoa olet kaavaillut ja minkä tyyppisiä toiminnallisuuksia tarvitset. Drupal on erittäin tehokas ja monipuolinen, selainpohjainen julkaisujärjestelmä, joka antaa erittäin laajat toteutusmahdollisuudet niin yleisille verkkosivuille kuin myös tehokkaaseen intranet-käyttöön. Me Synodissa olemme myös Wordpressin ja Drupal! -julkaisualustojen ammattilaisia, joten pystymme räätälöimään sinulle aina tarkoituksenmukaisimman, kustannustehokkaimman ja toimivimman ratkaisun mihin tahansa käyttöön ja tarpeeseen.

Yhteydenotot

Synodi
Kuurnankatu 6
80100 Joensuu
info@synodi.fi
0400 - 455 400

Tietosuojaseloste

Seuraa meitä

facebook-variation twitter-variation linkedin-variation gplus-variation2 rss-variation