Visuaalisen ilmeen suunnittelu

Yksilöllisen visuaalisen ilmeen suunnittelu yritykselle käy kokeneen asiantuntijan toimesta asiakkaan omat toiveet ja tarpeet huomioiden. Myös brändisuunnittelu ja graafisen ohjeistuksen luominen kuuluvat tiiviisti palveluihimme. Meiltä saat yrityksellesi kaiken, mitä tarvitset ulkoasua, ilmettä ja ohjeistusta ajatellen: laadimme värien ja fonttien määrittelyt ynnä muut vastaavat seikat kuntoon, jotta yrityksesi ulkoinen ilme ja viestintä voisi olla yhdenmukaista ja asiakkaidesi mielestä riittävän erottuvaa. Mielikuvilla onkin varsin iso rooli yritysviestinnässä, tapahtui se sitten internetissä tai perinteisimmin kanavin. Jo pelkkä värivalinta (esimerkiksi musta vs. valkoinen) saattaa vaikuttaa siihen, millaisena ihmiset mieltävät yrityksesi.

Siinä missä yrityksen liiketilat ilmentävät yritystä fyysisessä tilassa, visuaalinen ilme ja brändi ilmentävät sitä kaikkialla muualla, verkosta sanomalehtiin ja käyntikorteista suorakirjeisiin. Kuulostaako haastavalta? Älä ole huolissasi! Synodin asiantuntijoiden avulla pystytään luomaan juuri sinun yrityksellesi parhaiten sopiva visuaalinen ilme ja identiteetti. Kerro meille toimialastasi, omista ajatuksistasi, toiveistasi ja tarpeistasi, ja jätä loput meidän huoleksemme. Me lupaamme, että teemme yrityksestäsi visuaaliselta ilmeeltään uniikin.

Graafinen ohjeistus pitää huolen siitä, että tarvittaessa myös muut tahot osaavat jatkossa tehdä yrityksellesi sen visuaalisen ilmeen ja brändin mukaista sisältöä. Graafisessa ohjeistuksessa on tarkasti määritelty esimerkiksi yrityksesi logoissa ja viestinnässä käyttämät värit, fontit ynnä muut vastaavat seikat.

Heräsikö mielenkiintosi visuaalisen ilmeen suunnittelua tai brändisuunnittelua kohtaan? Tarvitsisitko omalle yrityksellesi graafisen ohjeistuksen? Ota yhteyttä kokeneeseen toimijaan ja kerro, miten voisimme parhaiten palvella sinua! 

Yhteydenotot

Synodi
Kuurnankatu 6
80100 Joensuu
info@synodi.fi
0400 - 455 400

Tietosuojaseloste

Seuraa meitä

facebook-variation twitter-variation linkedin-variation gplus-variation2 rss-variation