Logon suunnittelu

Logon suunnittelu yritykselle kuuluu olennaisena osana tarjoamiimme palveluihin. Logo on erinomainen keino yksilöidä yrityksesi, erottaa se kilpailijoista ja luoda samalla hieno mielikuva omille asiakkaillesi siitä, millainen toimija yrityksesi on. Suunnittelemme sinulle näyttävän logon omien toiveidesi tai meille toimittamasi luonnokseksi pohjalta. Lisäksi voit logosuunnittelun ohella hankkia meiltä samalla kerralla oheispalveluina myös visuaalisen ilmeen suunnittelun ja brändisuunnittelun, joiden avulla voidaan määritellä yrityksesi ilme esimerkiksi verkossa: värit, fontit ja muut oleelliset aspektit. Yhtenäinen linja luo mielikuvan yrityksestä, jolla on vahva identiteetti ulospäin.

Logon tai visuaalisen ilmeen suunnittelu on helppo sivuttaa pelkällä olankohautuksella, mutta näitä asioita ei kuitenkaan kannata ylenkatsoa. Yrityksesi jää omien asiakkaidesi mieleen paremmin, jos käytössäsi on uniikki logo ja kotisivuillasi käytössä ammattilaisen suunnittelema visuaalinen ilme, joka ilmentää suoraan omaa yritystäsi.

Voimme suunnitella logon, visuaalisen ilmeen ja brändin yrityksellesi yhdessä kanssasi tai toiveidesi pohjalta. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro vapaasti omista tarpeistasi ja toiveistasi, ja jätä loput meidän huoleksemme – toimitamme sinulle luonnokset, joiden pohjalta jatkaa suunnittelua ja viimeistellä logo, tai lähteä ihan eri suuntaan, mikäli ensimmäinen ehdotus ei miellytä sinua. Voit myös tulla mukaan suunnittelemaan ilmettä kanssamme; pidetään yhteinen palaveri ja luodaan sinulle tarvitsemasi logot, brändi-ilmeet ja ulkoasu.

Olemme täynnä ideoita ja ajatuksia, joiden avulla yrityksesi visuaalinen identiteetti on mahdollista saada kokonaan uudelle tasolle niin verkossa kuin muissakin medioissa sekä käyntikorteissa yms. materiaaleissa, joita yrityksesi tarvitsee. 

Yhteydenotot

Synodi
Kuurnankatu 6
80100 Joensuu
info@synodi.fi
0400 - 455 400

Tietosuojaseloste

Seuraa meitä

facebook-variation twitter-variation linkedin-variation gplus-variation2 rss-variation