Extranet

Mikä on extranet?

Extranet on yhteisön ja valittujen sidosryhmien välinen suljettu verkkopalvelu. Se hyödyntää Internet-teknologiaa, muttei tarjoa kaikille pääsyä tietoihin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että päästäkseen sisälle extranetiin, käyttäjällä pitää olla hallussaan sisäänpääsyyn oikeuttavat tunnukset, joita järjestelmän ylläpitäjä voi luoda lisää tarpeen mukaan. Extranetin voi myös muokata sellaiseksi, että se päästää sisään käyttäjiä vain ennalta määritellyistä IP-osoitteista.

Extranet taipuu niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin tiedonjakeluun

Esimerkki extranettiä hyödyntävästä palvelusta voi olla yhdistyksen jäsenpalvelu, jossa suunnitellaan toimintaa ja jaetaan luottamuksellista tietoa tai maahantuontiyrityksen after sales -sivusto, jonka avulla jaetaan markkinointimateriaalia, käyttöohjeita ja muuta tärkeää tietoa jälleenmyyjille. Extranetiin ehdottomana etuna on se, että siihen pääsee käsiksi normaalisti internet-selaimen kautta omilla tunnuksilla niin töissä, kotona kuin matkallakin. Tämän vuoksi se sopii myös esimeriksi yrityksen sisäiseksi työkaluksi ja tiedonjakelukanavaksi, joka hyödyttää paljon matkustamaan joutuvia työntekijöitä, jotka eivät välttämättä pääse tien päältä käsiksi yrityksen intranet-palveluun.

Meiltä extranet avaimet käteen -ratkaisuna

Toteutamme tarpeenne mukaan viestintään keskittyvän extranetin tai enemmän sidosryhmäpalveluja tarjoavan portaalin. Tällaisia lisäpalveluja voivat olla suljetun yleisön verkkokauppa tai tilauksen etenemisseuranta. Kartoitamme tarpeesi ja esitämme sinulle sopivan ratkaisun. Rakennamme järjestelmän julkaisualustalle ja suoritamme asennuksen palvelinkoneellesi.

Miksi Synodilta?

Synodi tarjoaa edullisen ja joustavan ekstranetin tarpeidesi mukaan. Suunnittelemme järjestelmän tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Luomme tarvittaessa myös mobiililaitteelle skaalautuvan käyttöliittymän, joka palvelee sinua matkoilla.

Tekniset tiedot

Valitsemme sivuston komponentit projektin laajuuden ja tarvittavien ominaisuuksien mukaan. Toteutamme extranetin avoimen lähdekoodin julkaisualustalle ja tarjoamme palvelintilan. Järjestelmä toimitetaan käyttövalmiina. Hosting-palvelumme vaihtoehtoina tarjotaan 5, 10 tai 20 GB levytila. Kartoitamme käyttötarpeen ja vaadittavan palvelintilan asiakkaan kanssa. Kauttamme voit myös rekisteröidä extranetille oman www-osoitteen. Kysy lisää palvelusta yhteyslomakkeella. Ota yhteyttä ja kysy lisää - Kerromme mielellämme lisää extranetistä! Extranet on erinomainen ja toimiva tapa yritysten ja organisaatioiden sisäiseen ja ulkoiseen viestintään ja tiedonjakeluun. Soita tai lähetä meille postia niin kerromme lisää extranetin ominaisuuksista ja muokattavuudesta juuri sinun käyttöösi.

Viimeiset Uutiset

Yhteydenotot

Synodi
Kuurnankatu 6
80100 Joensuu
info@synodi.fi
0400 - 455 400

Seuraa meitä

facebook-variation twitter-variation linkedin-variation gplus-variation2 rss-variation

Liity sähköpostilistalle