tiistai, 11 kesäkuu 2013 14:53

Muutama ajatus sopivan webhotellin valinnasta osa 1

Millainen on hyvä webhotelli paketti? Asiakaspalveluumme tulee aina välillä tämän tyyppisiä kysymyksiä. Jos vastaamme nopeasti, niin toki olisi hyvä olla riittävästi levytilaa, niin kotisivuille kuin myös sähköposteille. Nykyaikaiset julkaisujärjestelmät ja muut verkkosovellukset vaativat myös tietokantoja. Onkin syytä varmistaa, että niitä on riittävästi. Moni palveluntarjoaja tarjoaakin nykypäivänä rajattomasti tietokantoja kuin myös sähköposteja.

Mikäli hallinnoitte itse webhotellianne, niin varmistakaa vielä ennen tilausta, että hallintapaneeli on varmasti helppokäyttöinen ettette joudu turvautumaan asiakaspalveluun aina, kun tarvitsette tehdä pienenkin muutoksen webhotelliinne. Toisaalta laadukkaan webhotellin tunnistaa myös laadukkaasta asiakaspalvelusta, jos siihen joutuu turvautumaan.

Käyttöjärjestelmä on tärkeimpiä asioita webhotellia valittaessa

Webhotellia valittaessa on syytä selvittää mikä on webhotelli-palvelimen käyttöjärjestelmä ja sen ominaisuudet. Linux-palvelin kannattaa valita, jos nettisivu hyödyntää ohjelmointikielenä PHP:tä tai Perliä ja käyttää MySQL-tietokantoja. Windows-ympäristö kannattaa valita, jos sivunne hyödyntävät ohjelmointiympäristöinä ASP:tä tai Visual Basiciä ja tietokantoina Microsoft Accessia tai Microsoft SQL:ää.

Mikä on riittävä määrä levytilaa webhotellissa?

Monille jo muutama sata megaa riittää oikein hyvin. Harvoin sivut jäävät kuitenkaan verkkoon kovinkaan suppeiksi, vaan sivuja toivottavasti kehitetään jatkossa jolloin myös sivutilan tarve monesti kasvaa. Onkin syytä valita joko kerralla riittävän iso webhotelli tai valita palveluntarjoaja, jonka kanssa levytilan ja webhotellin kasvattaminen onnistuu. Mikäli suunnittelet nettisivuja, joissa tulee olemaan sisältöä paljonkin ja varsinkin se tulee sisältämään paljon kuvia, musiikkia ja videoita, niin suosittelemme teitä katsomaan suoraan webhotellia, jossa on levytilaa useampia gigoja.

Autamme mielellämme teitä valitsemaan juuri teille sopivan webhotellin ja tutustukaa toki myös meidän tarjoamiin palveluihin.

Jätä kommentti

Muista täyttää kaikki pakolliset tiedot (*) . HTML-koodi ei ole sallittu.