keskiviikko, 30 syyskuu 2015 12:50

Millaiset ovat hyvät yrityskotisivut?

Millaiset ovat hyvät yrityskotisivut? Mitä niiltä pitäisi ainakin löytyä? Sisältö on kuningas, kuuluu vanha sanonta, joten kaikki lähtee liikkeelle luonnollisesti hyvästä sisällöstä. Sitä voi olla vähän tai paljon, riippuen siitä, millaiset yrityskotisivut asiakas haluaa. Pienet ja käyntikorttimaiset vai laajat ja kattavat? Kaikki on mahdollista ja räätälöitävissä omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Verkkosivujen yhteyteen voi liittää myös esimerkiksi verkkokaupan, josta asiakkaat pääsevät suoraan ostamaan kauppaamiasi tuotteita kätevästi oman kotinsa rauhassa, sähköisesti.

Yrityskotisivuilta olisi joka tapauksessa hyvä käydä ilmi se, mitkä ovat yrityksen palvelut tai tuotteet, ketkä muodostavat yrityksen kohderyhmän tai asiakaskunnan ja millä seudulla yritys palvelee sekä yrityksen yhteystiedot. Paras tekstisisältö on hakukoneoptimoitua, eli sellaista, että esimerkiksi Googlella etsittäessä se esiintyy ns. luonnollisissa hakutuloksissa kärkisijoilla. Luonnolliset hakutulokset ovat siis niitä, joita hakukone ehdottaa hakusanan perusteella. Tämän lisäksi hakukoneissa voi olla maksettua mainontaa. 

Oleellisen asian yrityskotisivuilla muodostaa myös rakenne, eli ns. välilehtien määrä ja niille annetut nimet. Jokaisella verkkosivulla on etusivu, joka aukeaa ensimmäisenä kun osoite syötetään verkkoselaimeen. Sen lisäksi sivulla voi olla välilehtiä: esimerkiksi palveluille voi olla oma välilehtensä, joko yksittäin tai jokaiselle palvelulle erikseen. Mahdollisuudet ovat teoriassa rajattomat, ja toisaalta omiin välilehtiinsä eriteltyinä tuotteet tai palvelut on helpompi myös hakukoneoptimoida tekstisisältömuodossa.

Saat meiltä laadukkaat yrityskotisivut avaimet käteen -palveluna. Otamme luonnollisesti huomioon kaikki omat toiveesi ja tarpeesi sivuja suunnitellessa. Haluamme lopputuloksen olevan sellainen, että se palvelee sekä sinua että asiakaskuntaasi mahdollisimman hyvin. Ota siis empimättä yhteyttä ja kysy lisää, niin kerromme sinulle mielellämme tarkemmin yrityskotisivuista. 

Jätä kommentti

Muista täyttää kaikki pakolliset tiedot (*) . HTML-koodi ei ole sallittu.